Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Merida fietsen

Merida fietsen

Merida is in Nederland misschien niet één van de meest bekende fabrikanten van fietsen, maar het Taiwanese bedrijf is wel één van de grootste fietsfabrikanten ter wereld.


Het aanbod aan Merida fietsen bestaat vooral uit racefietsen en sportfietsen. Voor op de weg, maar ook MTB-fietsen, crossfietsen, triatlonfietsen, trekking bikes en fitness bikes.

Het fietsmerk Merida begon in 1972 als fietsenwinkel waarin Japanse fietsen geassembleerd, verkocht en gerepareerd werden. 35 jaar later behoorde Merida al tot de 15 grootste bedrijven van Taiwan, en daar moet je in dat land heel wat voor in je mars hebben.

Merida fietsen goedkoop kopen

In Nederland koop kun je Merida fietsen voordelig online kopen. Kijk bij de aanbiedingen van Merida fietsen voor de aanbiedingen van deze fietsen, vaak tegen stuntprijzen.


Merida verkoop fietsen onder eigen naam, maar ook de Amerikaanse fietsmerken Centurion en Diamondback levert in feite Merida fietsen onder een eigen label. Ook het bekende Amerikaanse fietsenmerk Specialized is voor 49% eigendom van Merida.

Productselectie: Fietsenstunt
-->