Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fietsbrillen. Aerodynamische brillen voor op de racefiets

Fietsbrillen. Aerodynamische brillen voor op de racefiets

Op de racefiets is een fietsbril geen overbodige luxe. Een fietsbril beschermt je ogen tegen wind, insecten en vuil.


En door de speciale aerodynamische vorm van fietsbrillen gaat het dragen van een bril niet ten koste van je sportieve prestaties.

Er zijn diverse goede merken die echte fietsbrillen leveren. Voor een professionele maar voordelige fietsbril kun je terecht bij AGU. Deze Nederlandse specialist in fietskleding en fietsaccessoires heeft een uitgebreide collectie fietsbrillen van uitstekende kwaliteit. Deze collectie bestaat uit vele modellen in diverse kleuren. Het zijn stuk voor stuk aerodynamische fietsbrillen die je ogen onder het fietsen heel goed beschermen.

Kijk hier voor aanbiedingen van goede fietsbrillen

Fietsbrillen op sterkte
Een ander merk met goede fietsbrillen is BBB. Dit merk maakt fietsbrillen met verwisselbare glazen. Je kunt de standaard meegeleverde glazen daarom vervangen door eigen glazen op sterkte. Je kunt met zo'n BBB fietsbril naar een opticien gaan om jezelf daar de juiste glazen te laten aanmeten. Maar als je geen fietsbril op sterkte nodig hebt kun je de BBB fietsbrillen natuurlijk ook gewoon met de meegeleverde glazen gebruiken. BBB levert de fietsbrillen standaard al uit met 2 paar glazen, geel en transparant. Zo zijn BBB fietsbrillen meteen ook als zonnebril te gebruiken.

FastRider fietsbrillen
Ook de sportbrillen van FastRider beschikken over verwisselbare glazen. FastRider fietsbrillen zijn goede maar toch goedkope fietsbrillen. Ze hebben een mooi strak sluitend frame en bieden UV bescherming.

Al deze goede fietsbrillen kun je vinden in de winkels uit het bovengenoemde overzicht van beste winkels voor een fietsbril.

Zie ook: Tips, informatie en aanbiedingen fietsbrillen

-->