Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta ION GLS Plus elektrische fiets (alle informatie)

Sparta ION GLS Plus elektrische fiets (alle informatie)

De Sparta ION GLS Plus is een luxe elektrische fiets van het Nederlandse kwaliteitsmerk Sparta. Deze Sparta elektrische fiets beschikt over een sterke ION accu die onzichtbaar is weggewerkt in het frame.


Met een verende zadelpen, een verende voorvork en 24 versnellingen is het ook een bijzonder comfortabel rijdende fiets. Een echt luxepaard!

De Sparta ION GLS Plus is er als damesfiets en als herenfiets. Het is een elektrische fiets met een hoge actieradius. Deze kan, afhankelijk van de omstandigheden, wel oplopen tot 120 kilometer. De krachtige 250 Watt motor en de lithium ION accu zijn fraai weggewerkt in het frame en drijft het achterwiel aan. 


verder biedt de Sparta ION GLS Plus 24 versnellingen van Shimano zodat je ook als de motor niet in gebruik is ook onder lastige omstandigheden goed uit de voeten kan met deze elektrische fiets. Verder vermeld de lijst met specificaties van de Sparta ION GLS Plus batterijverlichting voor en achter, een AXA Defender ringslot met anti-diefstal chip en hydraulische velgremmen.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van de Sparta ION GLS Plus voor de laagste prijs voor deze mooie elektrische fiets en andere Sparta elektrische fietsen.
-->