Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus Allegro, veel waar voor je geld.

Batavus Allegro, veel waar voor je geld.

De Batavus Allegro is een heel sportieve stadsfiets van het Nederlandse fietsenmerk Batavus. De Allegro is beschikbaar als damesfiets en als herenfiets en beschikt over 8 versnellingen.


Online is de Batavus Allegro heel voordelig te koop. Je kunt deze Batavus al aanschaffen voor een bedrag onder de 600 euro.

Wil je weten waar je de Batavus Allegro goedkoop online kunt kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van Batavus fietsen

De Batavus Allegro beschikt over 8 versnellingen van het Japanse topmerk Shimano. Ook de verlichting is heel luxe. De dynamo is onzichtbaar weggewerkt in de naaf en de verende voorvork zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen.

Het aluminium frame van de Batavus Allegro is licht maar ook heel sterk. Dat maakt het fietsen lichter, iets waar ook de soepel lopende 28 inch wielen aan meewerken. De dichte kunststof kettingkast maakt de fiets veilig. De rollerbrakes zorgen voor nog meer veiligheid. Via een terugtraprem rem je bovendien op de achterwielen.

Verder beschikt deze luxe en complete stadsfiets voor dames en heren over een ART goedgekeurd ringslot en een zeer stevige achterdrager.
-->