Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Waarom zijn Van Speijk elektrische fietsen zo goedkoop?

Waarom zijn Van Speijk elektrische fietsen zo goedkoop?

Het Nederlandse fietsenmerk Van Speijk begint een steeds grotere naam op te bouwen met zijn elektrische fietsen die soms wel onder de 1.000 euro worden aangeboden.Vergelijkbare elektrische fietsen kosten vaak meer dan het dubbele, en toch zijn Van Speijk fietsen degelijke Nederlandse fietsen die uit de fabriek komen waar ook Union wordt gemaakt.

De enige winkel die Van Speijk fietsen mag verkopen is Wehkamp, die dat doet via de eigen Wehkamp fietsenwinkel. Deze geeft ook nog eens uitstekende service en garantie op alle fietsen die men verkoopt, met onder andere reparatie aan huis (lees hier alle informatie daarover). Dat maakt het nog opmerkelijker dat de Van Speijk elektrische fietsen zo goedkoop geprijsd.

Dat Van Speijk elektrische fietsen zo goedkoop zijn is ook niet te verklaren uit de gebruikte onderdelen. Deze zijn van topmerken als Shimano, Vredenstein, Selle Royal, Ursus en Axa. Ook de specificaties zijn uitstekend en de Van Speijk elektriche fietsen zijn voorzien van alle benodigde luxe.

De lage prijs van de Van Speijk elektrische fietsen kan aleen verklaard worden door de grote aantal fietsen dat Wehkamp juist dankzij deze lage prijzen verkoopt en scherpe afspraken met de fabrikant. Ook neemt Wehkamp genoegen met een lage marge om zo heel veel fietsen te verkopen. Iets dat heel goed lukt want Van Speijk fietsen zie je steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld.


Van Speijk fietsen zijn uitsluitend te koop via de fietsenwinkel van Wehkamp.
-->