Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta E-motion C2 elektrische fiets

Sparta E-motion C2 elektrische fiets

Als er één merk is dat hoog aangeschreven staat als het om elektrische fietsen gaat, dan is het wel Sparta. De Nederlandse fietsfabrikant Sparta heeft een uitgebreid assortiment elektrische fietsen. De ene nog beter dan de andere.De Sparta E-motion C2  is één van de best betaalbare Sparta elektrische fietsen. De adviesprijs bedraagt 1599 euro maar online is deze elektrische fiets een stuk goedkoper. Vooral als je kiest voor een model van een jaar eerder.

Kijk hier voor aanbiedingen van Sparta elektrische fietsen en bespaar enkele honderden euro's op de aanschaf van een Sparta E-motion C2 of een andere sparta elektrische fiets.

De Sparta E-motion C2 elektrische fiets met uitneembare accu is voorzien van alle gemakken en luxe die Sparta elektrische fietsen kenmerkt. Zo beschikt deze elektrische fiets over de Power Assist Module. Deze zorgt er voor dat de fiets bij een snelheid tot 6 km per uur geheel op eigen kracht kan voortbewegen. Dit is makkelijk bij het manoeuvreren tijdens het in en uitparkeren van de fiets.

Boven een snelheid van 6 kilometer per uur verandert de aandrijving in een gewone trapondersteuning, maar dan wel één met powerboost. Powerboost zorgt ervoor dat je een extra 'zetje in de rug' krijg als je bijvoorbeeld een helling op moet. Deze powerboost krijg je als het nodig is, ongeacht de mate van ondersteuning die je op dat moment gekozen hebt.

De trapondersteuning wordt geleverd door een Sanyo motor die netjes in de naaf van het voorwiel is weggewerkt. Deze wordt vanaf het stuur bediend. Daarvoor heb je op het stuur een display met knoppen en een separate gashendel. De accu die de stroom levert bevindt zich onder de achterdrager. De accu is uitneembaar zodat hij makkelijk in huis aan een stopcontact kan worden opgeladen.

Naast de trapondersteuning biedt de Sparta E-motion C2 nog veel meer luxe en kwaliteit. De fiets is voorzien van rollerbrakes achter en V-brakes voor, 7 versnellingen (Shimano Nexus) maken het fietsen ook een stuk aangenamer als de ondersteuning uitstaat en de verlichting wordt zowel voor als achter gevoed door batterijen.

Kijk hierboven bij de aanbiedingen van Sparta elektrische fietsen voor meer informatie over deze elektrische fiets die beschikbaar is als herenfiets en als damesfiets.

Onderwerpen:
Sparta E-Motion C2 e-bike, Sparta D-Motion elektrische fiets.

-->