Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle Speedy Mouse jongensfiets 16 inch

Gazelle Speedy Mouse jongensfiets 16 inch

Op zoek naar een zeer goede 16 inch jongensfiets? Kijk dan eens naar de Gazelle Speedy Mouse. Dit is een kinderfiets van de allerhoogste kwaliteit.


De Gazelle Speedy Mouse is de 16 inch jongensfiets van Gazelle. Voor kleinere en grotere maten zijn er meer modellen beschikbaar, maar wie een 16 inch Gazelle zoekt (voor kinderen met kledingmaat 98-104) kan alleen kiezen voor de Gazelle Speedy Mouse (voor jongens) en de Gazelle Prinses Isabella (voor meisjes).

Kijk voor de actuele laagste prijs bij aanbieders van de Gazelle Speedy Mouse en andere Gazelle kinderfietsen.

De Gazelle Speedy Mouse 16 inch is een stoere jongensfiets met de wereldberoemde Gazelle-kwaliteit. Het is een lekker lichte fiets door het toepassen van een licht aluminium frame. Maar het is ook een heel veilige jongensfiets met dubbele remmen (zowel handrem als terugtraprem), een gesloten kettingkast en een licht maar ijzersterk Y-frame.

De Gazelle Speedy Mouse 16 inch wordt compleet geleverd met zijwieltjes, maar deze zijn te verwijderen als deze niet meer nodig zijn. Ook andere extra's zijn standaard aanwezig zoals een achterdrager met snelbinders.

Zie ook: Aanbiedingen kinderfietsen
-->