Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Puch elektrische fietsen

Puch elektrische fietsen

Het Oostenrijkse fietsmerk Puch heeft enkele goede elektrische fietsen in het assortiment. Onder de 1.000 euro heb je online al een uitstekende Puch elektrische fiets.Genoeg reden om hier eens te kijken naar enkele goede maar goedkope elektrische fietsen van dit merk. De Puch Boost Plus, de Puch Radius en de Puch Tempo Plus.


Kijk hier voor de aanbiedingen van deze fietsen

Puch Tempo Plus elektrische fiets
De Puch Tempo Plus is voorzien van een krachtige elektrische motor in het voorwiel en 9 Shimano versnellingen. Toch kost deze Puch online via internet minder dan 860 euro. Absurt weinig geld voor deze luxe elektrische fiets met afneembare accu en een actieradius van 65 kilometer.
Met zijn geveerde voorvork, verende zadelpen en zeven versnellingen is de Puch Tempo Plus een fiets die heel comfortabel rijdt. Een aanrader voor wie een complete maar goedkope elektrische fiets zoekt.

Puch Radius elektrische fiets
Maar het kan nog mooier. De Puch Radius is zelfs nog iets goedkoper en beschikt over negen versnellingen in plaats van zeven. De actieradius is ook hier 65 kilometer en de Puch Radius is net zo luxe als de Tempo Plus. Je krijgt dus meer voor minder geld.Puch Boost Plus elektrische fiets
De Puch Boost Plus (foto bovenaan dit artikel) is met een online prijs van zo'n 1061 euro (adviesprijs 1799 euro) iets duurder. Maar dan krijgt je wel een Puch elektrische fiets met iets meer power. Op deze fiets lun je wel z'n 80 kilometer elektrisch rijden zonder dat de accu onderweg opgeladen hoeft te worden. De Puch Boost Plus heeft zeven versnellingen.

Alle informatie en de actuele lage prijzen kun je vinden in het overzicht van Puch elektrische fietsen.
-->