Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Montego U-Turn elektrische fiets

Montego U-Turn elektrische fiets

Het Nederlandse fietsmerk Montego brengt steeds meer voordelige maar goede elektrische fietsen op de markt. Zo ook de Montego U-Turn, een luxe elektrische fiets die zowel als damesmodel als herenmodel leverbaar is.


Met de Montego U-Turn kun je ook zonder de elektrische trapondersteuning te gebruiken prima uit de wielen want deze fiets beschikt over zeven Shimano Nexus naafversnellingen.

Let op! Door een faillissement van fabrikant Montone Cycling zijn Montego fietsen niet meer leverbaar. Kijk hier voor de beste alternatieven.

De Montego U-Turn elektrische fiets heeft een borstelloze en geluidsarme motor in het voorwiel. De verwisselbare accu zit, zoals gebruikelijk bij Montego, in een houder tussen het zadel en de bagagedrager. Deze accu is een lithium ION batterijpakket 25Volt en 11Ah met een bereik van 60 kilometer.

Het is ook veilige elektrische fiets met dichte kettingkast, goede verlichting en uitstekende Shimano remmen. Voor zijn dat V-brakes, achter rollerbrakes.

Met de Montego U-Turn brengt Montego na de Flirt en de Elegant wederom een goede elektrische fiets op de markt. De prijs ligt onder de 1.500 euro. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor de laagste actuele prijs.
-->