Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » De beste 12 inch kinderfietsen

De beste 12 inch kinderfietsen

12 inch kinderfietsen zijn de kleinste maat kinderfietsjes. 12 inch kinderfietsjes zijn ruwweg bestemd voor kinderen van 2 a 3 jaar. Of preciezer, voor kinderen waarbij het binnenbeen 35 tot 40 centimeter lang is.
Wij kijken hier naar de leukste en beste 12 inch fietsen. Mooie kinderfietsjes die voor weinig geld online worden aangeboden door betrouwbare online fietsenwinkels.

Kijk hier voor de lijst met beste 12 inch kinderfietsen bij de aanbiedingen 12 inch kinderfietsen.

12 inch kinderfietsen voor jongens en meisjes worden gemaakt door bekende Nederlandse fietsmerken als Gazelle, Batavus, Montego en Cortina, maar ook door fabrikanten die gespecialiseerd zijn in kinderfietsen. Volare, Yipheeh, Loekie en Alpina zijn van dit soort specialisten die heel leuke 12 inch fietsen maken.

Alpina 12 inch kinderfietsen
Alpina is een belangrijke producent van 12 inch fietsen met de Alpina Girlpower en de Alpina Yabber. Dit zijn respectievelijk 12 inch meisjesfietsen en 12 inch jongensfietsen. Alpina staat bekend om zijn mooie vrolijke kinderfietsen die bijzonder veilig zijn.

Volare 12 inch kinderfietsen
Volare uit Volendam is een bijzonder grote fabrikant van kinderfietsen. Ze bieden heel veel keuze uit kinderfietsen voor jongens en meisjes. Ze hebben vele 12 inch kinderfietsjes zoals hippe cruisers in zakformaat, de populaire Cars en Disney Princess kinderfietsen en andere thema-fietsen zoals de Volare Football en de Volare Racing. Geen merk biedt zoveel keuze uit 12 inch fietsen dan Volare.


Loekie 12 inch kinderfietsen
Loekie is een ander merk kinderfietsen dat een groot aanbod aan 12 inch fietsen heeft. Loekie maakt lieve meisjesfietsen en stoere jongensfietsen. Precies wat de doelgroep wil.

Hello Kitty fietsen en K3 fietsen
Hadden we het al over de Cars fiets. Er zijn nog veel meer 12 inch kinderfietsen die kinderhelden als thema hebben. Heel populair is de K3 meisjesfiets en ook de Hello Kitty fiets mag zich al jaren op heel veel belangstelling verheugen.

Kawasaki 12 inch kinderfietsen
Heel speciaal zijn de Kawasaki kinderfietsen. Deze fietsjes zijn namelijk 'replica's' van bekende Kawasaki racemotoren. Hoe stoer wil je het hebben!


Alle informatie en prijzen van deze leuke 12 inch fietsen kun je vinden in de eerder genoemde lijsten met beste 12 inch kinderfietsen voor jongens en meisjes.

Zie ook: Kinderfietsen, aanbiedingen
-->