Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Tulp Fietsen. Een fiets op maat

Tulp Fietsen. Een fiets op maat

Een Tulp fiets is een heel bijzondere fiets. Deze fiets stel je via internet namelijk helemaal samen waarna je droomfiets speciaal voor jou in elkaar gezet wordt. Binnen een week ontvang je de fiets op maat thuis. Helemaal rijklaar.Er zijn zoveel keuzes dat er wel meer dan 400.000 varianten mogelijk zijn. Je kunt dus wel stellen dat iedere Tulp fiets een unieke fiets is. Echt maatwerk.

Het begint bij het kiezen van 1 van de 4 basismodellen op de website van Tulpfietsen. Vervolgens kies je een kleur, een framemaat en je maakt een keuze uit de vele opties. Je kunt zelf een zadel kiezen (leer, kunststof of rokzadel), kiezen tussen handremmen en terugtrapremmen, een grote of kleine bel? Ook de kleur van de velgen kun je kiezen. Standaard onderdelen zijn meestal bij de prijs inbegrepen, voor luxere onderdelen moet je bijbetalen.

Daarna kun je kiezen uit vele extra's. Wil je bijvoorbeeld een voordrager? Een houten krat? Een kinderzitje? Een bagagedrager? Vernellingen? Er is heel veel mogelijk. Je stelt bij Tulp Fietsen echt je eigen fiets op maat samen.

Ben je helemaal klaar en heb je de bestelling afgerond, dan ontvang je binnen een week de fiets rijklaar thuis. Je kunt meteen op je persoonlijk samengestelde fiets wegfietsen. Na vier maanden kun je nog een onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Deze wordt bij jou thuis door een deskundige fietsenmaker van FietsNed uitgevoerd.

Alle vier de basismodellen van Tulp Fietsen zijn stevige Nederlandse stadsfietsen met een sterk frame, sterke wielen en onderdelen van onder andere Shimano, AXA, Vredestein en Lepper. De fietsen zijn gemaakt van lichte roestvrije materialen.

Kijk op de website van Tulpfietsen voor alle informatie en stel er je eigen persoonlijke fiets samen.
-->