Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Phat cruisers. Een sportieve zomerse cruiser fiets

Phat cruisers. Een sportieve zomerse cruiser fiets

Phat fietsen zijn zeer sportieve cruisers uit het Amerikaanse Californië. Deze trendy funbikes worden in Nederland heel goedkoop online aangeboden. Voor 299 euro heb je al een stoere snelle beach cruiser.


Deze Phat Tsunami Cruiser is een echte Amerikaanse beach cruiser met 3 versnellingen en de aparte speelse vormgeving die Amerikaanse beach cruisers kenmerken.

Speels is vooral het herenmodel met zijn gebogen stang. De Phat Tsunami Cruiser damesfiets mist deze stang, maar ook dit is een fiets met overduidelijke cruiser kenmerken. Het is opvallend hoe goedkoop de Phat beachcruisers aangeboden worden want het zijn prima cruiser fietsen met onderdelen van uitstekende kwaliteit.Zo zijn de naafversnellingen van Shimano Nexus en zijn een kettingkast, spatborden en een comfortabel cruiser-zadel standaard op de Phat Tsunami cruisers. Ook is deze fiets voorzien van dubbelwandige aluminium velgen.

De adviesprijs van deze supersportieve cruiser fiets bedraagt 549 euro, maar bij de aanbiedingen van de Phat Tsunami Cruiser vind je hem voor slechts 299 euro (op het moment van schrijven). Bijzonder weinig geld voor deze heerlijke hippe zomerse fiets voor heren en dames.
-->