Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Gazelle Freestyler. Hippe luxe 24 inch kinderfiets

Gazelle Freestyler. Hippe luxe 24 inch kinderfiets

Op zoek naar een 24 inch kinderfiets van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar de Gazelle Freestyler 24 inch 3V kinderfiets. Dit is een uitstekende Gazelle kinderfiets met veel extra's.


Online wordt deze 24 inch Gazelle kinderfiets inclusief voordrager aangeboden met 32% korting (op moment van schrijven). Dat maakt deze topfiets van Gazelle wel heel betaalbaar.


Kijk hier voor de actuele lage prijs

De Gazelle Freestyler is een moderne luxe kinderfiets met drie versnellingen. Hij wordt online verkocht met veel extra's zoals een luxe bruin zadel, kunstleren handgrepen en extra brede banden. Voor de veiligheid beschikt deze kinderfiets zowel over een handrem als een terugtraprem.

Het stoere trendy cruiserframe van deze 24 inch fiets is van sterk staal, evenals de voordrager. Voor en achter beschikt de fiets over LED-batterijverlichting. Een fietsstandaard en een art-goedgekeurd ringslot maken deze top-kinderfiets compleet.

Voor weinig geld koop je met de Gazelle Freestyler een luxe complete kinderfiets van hoge Gazelle-kwaliteit. Een buitenkansje!

Zie ook: Jongensfietsen tips
-->