Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Raleigh Pursuit Road Bike

Raleigh Pursuit Road Bike

Ben je op zoek naar een goedkope maar heel degelijke racefiets? Kijk dan eens naar de Raleigh Pursuit Road Bike die in Nederland door MatraBike onder eigen merknaam verkocht wordt.


Deze racefiets van het legendarische fietsmerk Raleigh is voorzien van veel onderdelen van de Japanse marktleider in fietsonderdelen Shimano.

De Raleigh Pursuit Road Bike is een eenvoudige maar heel degelijke racefiets voorzien van een Shimano 14 speed A050 schakelsysteem met shifters. MatraBike biedt hem als Matra Pursuit Road Bike aan voor slechts 359 euro. Tenminste, op het moment van schrijven. Kijk bij de aanbiedingen van MatraBike voor de actuele prijs.

De snelle Britse racefiets voor op de weg is leverbaar in de framematen 50, 55 en 60 centimeter. Het is een heerlijk lichte racefiets (10,5 kilo) met dubbelwandige hoge aluminium velgen voor een minimale luchtweerstand.

De Raleigh Pursuit Road Bike is een prima fiets voor iemand die een betrouwbare racefiets zoekt, zonder gedoe, voor weinig geld. Een ideale racefiets voor beginners of voor tourfietsers die af en toe een ritje op een racefiets maken.
-->