Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Montego Flirt elektrische damesfiets

Montego Flirt elektrische damesfiets

De Montego Flirt is een moderne elektrische fiets van het Nederlandse fietsmerk Montego. Het is een licht fietsende elektrische stadsfiets die ook jongere mensen zal aanspreken.


Jongere vrouwen om precies te zijn, want daarop mikt Montego bij deze elektrische damesfiets die wordt geleverd met een trendy rieten mandje.

Let op! Door een faillissement van fabrikant Montone Cycling zijn Montego fietsen niet meer leverbaar. Kijk hier voor de beste alternatieven.

De Montego elektrische fiets is voorzien van een Lithium ION batterij (25 Volt, 11 Ah) die de fiets een bereik van 60 kilometer geeft op één acculading. De elektrische motor is te vinden in het voorwiel, de accu is mooi weggewerkt achter het zadel. Deze accu kan worden losgehaald als je hem wilt opladen of als je de fietsaccu niet nodig hebt.

Voor de bediening van het elektrische systeem heb je een gebruiksvriendelijk display tot je beschikking die op het voorwiel te vinden is. De Montego Flirt biedt ondersteuning in vier standen.

Verder beschikt deze moderne elektrische damesfiets over drie versnellingen (Shimano Nexus), een licht aluminium frame, aluminium vegen en spaken van roestvrij staal. Een goedgekeurd fietsslot en veilige verlichting maken deze goede prima elektrische damesfiets compleet.
-->