Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cross Citerra Bianco SE. Sportieve goedkope fiets.

Cross Citerra Bianco SE. Sportieve goedkope fiets.

Op zoek naar mooie sportieve fiets, maar wel één die heel goedkoop wordt aangeboden. Kijk dan eens naar de Cross Citerra Bianco SE.


Deze sportief witte fiets met 7 versnellingen wordt zowel als damesmodel als herenmodel voor slechts 209 euro aangeboden.

De Cross Citerra Bianco is een goedkope fiets voor dagelijks gebruik, maar het is ook een degelijke fiets, en heel compleet. Zo is de Cross Citerra Bianco SE uitgevoerd met een kwalitatief uitstekend Shimano TX-30 schakelsysteem met Shimano draaigrepen, met verlichting, een aluminium bagagedrager, standaard en SKS spatborden. Dat klinkt logisch, maar fietsen in deze prijsklasse zijn normaal gesproken niet zo compleet uitgerust. Op de Cross Citerra Bianco kun je meteen wegrijden.

Het is een lichte fiets waarin veel aluminium is verwerkt. Het frame is een licht H-Tensile aluminium frame, de 28 inch velgen zijn van dubbelwandig aluminium en ook de bagagedrager is van dit lichte materiaal gemaakt.

Verder beschikt de Cross Citerra Bianco SE over aluminium V-Brakes voor meer remvermogen en over een uiterlijk dat er supersportief uitziet. Het mooie witgespoten frame heeft daar natuurlijk een groot aandeel aan.

Op het moment van schrijven werd de goedkope maar heel mooie Cross Citerra Bianco SE voor slechts 209 euro aangeboden als herenfiets en als damesfiets.
-->