Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta Papazone vaderfiets

Sparta Papazone vaderfiets

Alle grote fietsfabrikanten hebben een moederfiets in hun assortiment, maar een vaderfiets? Dat is een ander verhaal.


Sparta heeft er wel één. Een Sparta vaderfiets met de passende naam Sparta Papazone. Het is een stoere herenfiets met een kinderzadel op de stang.

Geen kinderzitje maar een kinderzadel, geschikt om kinderen vanaf drie jaar op te vervoeren. Het kind moet namelijk wel zelf kunnen zitten. Het kinderzadel is aangebracht op de bovenbuis (de stang) van het frame. Voor de voetjes is het frame voorzien van voetsteuntjes.

Kijk bij de beste online winkels om Sparta fietsen te kopen voor de prijs en alle informatie over deze en andee Sparta fietsen.

Omdat pappa niet altijd met een kind op de fiets rondrijdt kunnen het extra zadel en de voetsteunen eenvoudig en snel worden verwijderd. De vaderfiets veranderd dan in een stoere trendy herenfiets.

De Sparta Papazone beschikt over een extra sterk aluminium frame en 28 inch wielen. Er zijn zeven Shimano Nexus versnellingen op de fiets aanwezig en veilige rollerbrakes voor en achter. De koplamp wordt van stroom voorzien door een naafdymano. Het achterlicht door batterijen.

Een ART goedgekeurd fietsslot voorkomt dat een andere pappa er met deze prachtige vaderfiets vandoor gaat

Zie ook: Meer moederfiets / vaderfiets tips
-->