Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Giant Aero hybride

Giant Aero hybride

De Giant Aero is een echte hybride. Het is een lichtgewicht sportfiets voor lange afstanden, maar ook een fiets die heel goed geschikt is voor dagelijks gebruik. Een racefiets met een bagagedrager, verlichting en spatborden!Het unieke aan de Giant Aero is dat deze al deze voorzieningen van een 'normale' stadsfiets heeft, maar dat de Giant Aero wel net zo licht is als een racefiets. Slechts 10,4 kilo weegt deze superlichte hybride fiets.

De Giant Aero hybride wordt geleverd als RS0 en RS1. De Giant Aero RS0 beschikt over 20 versnellingen, de RS1 over 27 versnellingen. Natuurlijk zijn deze naafversnellingen van het topmerk Shimano. Ook andere onderdelen zijn van topkwaliteit. Schwalbe zorgt voor de banden, Trelock voor de verlichting, Selle Royal voor het zadel, FSA voor de crankset, Shimani voor de versnellingen, de remmen en de ketting en Giant neemt zelf ondermeer het frame, de zadelpen, stuurpen en pedalen voor zijn rekening. Alleen A-merk kwaliteit dus op de Giant Aero.
Giant is de grootste fietsfabrikant ter wereld en de Giant Aero is één van hun pronkstukken. Het is een heerlijke hybride fiets die sportief recreatief gebruik en het dagelijks fietsverkeer als woon-werk en boodschappen ideaal combineert. Vooral de Giant Aero RS1 kan met zijn 27 versnellingen de zwaarste tegenwind en de stijlste klimmetjes aan. Met deze hybride fiets merk je echt dat je weinig gewicht hoeft mee te nemen.
-->