Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cross Signato jongensfiets

Cross Signato jongensfiets

Op zoek naar een nieuwe, een goede, maar ook een heel goedkope jongensfiets? Kijk dan eens naar de Cross Signato, een heel stoere complete jongensfiets voor weinig geld.


De Cross Signato kost online, afhankelijk van het formaat, tussen de 229 en 259 euro. Dat is heel goedkoop voor deze snelle sterke jongensfiets met drie versnellingen.

De Cross Signato is te koop in versies van 20 inch, 24 inch en 26 inch wielen. De framematen zijn respectievelijk 31 centimeter, 34 centimeter en 38 centimeter. Elk van de fietsen is voorzien van drie versnellingen en zowel handremmen als een terugtraprem.

De Cross Signato is een heel complete jongensfiets met verlichting, spatborden en een bagagedrager. Er is zelfs luxe in de vorm van een naafdynamo aanwezig, iets dat je maar weinig ziet op een kinderfiets.

Het aluminium frame van de Cross Signato jongensfiets is licht maar sterk. Ook de aluminium velgen zijn extra sterk en dubbelwandig. De Signato fiets kan tegen een stootje, en dat is natuurlijk ook nodig bij een jongensfiets als deze die uitnodigt tot racen en crossen.
-->