Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » iDeal Boommax mountainbikes

iDeal Boommax mountainbikes

Mountainbikes van bijzonder hoge kwaliteit, maar wel betaalbaar. Dat is de Boommax serie van fietsfabrikant iDeal.Als je een serieuze mountainbike zoekt voor niet al te veel geld, is de iDeal Boommax het overwegen meer dan waard.

iDeal is een merk fietsen uit een exotische fietsland, namelijk Griekenland. Maar mountainbikes kom je overal tegen. En laten we het nuchter bekijken, een mountainbike die de Griekse terreinen en wegen aan kan, daarmee kun je in Nederland of de Ardennen zeker probleemloos rondrijden.
Ideal mountaibikes staan dan ook bekend als stevig, betrouwbaar en sterk. Het zijn fietsen die wat kunnen verdragen, en dat geldt zeker voor de Ideal Boommax mountainbikes. De prijs kwaliteit verhouding van deze mountainbikes is uitzonderlijk goed.

Neem bijvoorbeeld de iDeal Boommax XT Hydraulic Disc 11. Deze mountainbike heeft zijn naam te danken aan zijn Shimano Deore hydraulische schijfremmen en zijn 27 Shimano Deore XT versnellingen. Het is een superstevige ATB met Alloy aluminium frame met Rock Shox Tora SL voorvork en Richey headset. Het gewicht van deze fiets bedraagt slechts 13,5 kilo. De adviesprijs van deze iDeal mountainbike bedraagt 1.399 euro, maar via de aanbiedingen hierboven kun je hem ook voor 600 euro minder kopen.

En voor 699 euro heb je de iets goedkopere iDeal Boommax XT Hydraulic Dart2. Deze IDeal Boommax mountainbike is vrijwel gelijk aan de Disc 11 maar beschikt over een goedkopere Rock Shox Dart2 voorvork.

De iDeal Boommax mountainbikes zijn echte topper voor relatief weinig geld.
-->