Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope vouwfietsen

Goedkope vouwfietsen

Op zoek naar een goedkope vouwfiets. Bijvoorbeeld om van het treinstaion naar kantoor of school te rijden. Dan hebben we voor jou hier enkele handige tips.


Een goede vouwfiets hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn. Hier enkele voorbeelden.

Je kunt een dure trendy vouwfiets van een bekend merk aanschaffen, maar ook kiezen voor een goedkope maar praktische en degelijke vouwfiets. Deze laatste vouwfietsen worden geleverd door MatraBike, een leverancier van goedkope fietsen in alle soorten en maten.


Dat geldt ook voor hun vouwfietsen. Je hebt de keuze uit enkele vouwfietsen van prima kwaliteit waarvan de prijzen starten bij 159 euro. Voor dat weinige geld krijg je een uitstekende vouwfiets die snel in en uit te vouwen is. Extra klein op te vouwen door een verstelbaar stuur, verstelbaar zadel en inklapbare pedalen. Fietsen die gratis mee mogen in het openbaar vervoer zodat je ze zowel voor huis naar station als voor station naar kantoor verkeer kunt gebruiken. En omgekeerd natuurlijk.

Een goede goedkope vouwfiets is op een iets langere termijn goedkoper dan het stallen van een gewone fiets in een stationsstalling. Heel interessant dus. Kijk hier voor aanbiedingen.

Zie ook: vouwfiets tips
-->