Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Vogue Lifter transportfiets

Vogue Lifter transportfiets

De Vogue Lifter is een stevige transportfiets met een eveneens stevige voordrager. Deze is zowel als damesfiets als herenfiets te koop.
 


De prijs / kwaliteit verhouding van de Vogue Lifter transportfiets is bijzonder goed. Je hebt hem al voor zo'n 330 euro.

Een geringe prijs voor een transportfiets die een serieus alternatief is voor de Pick-Up transportfiets. De Vogue Lifter wordt geleverd zonder versnellingen en met drie versnellingen.

Een ruime lage instap kenmerkt de Vogue Lifter. Het is een luxe comfortabele transportfiets met een zacht zadel dat extra geveerd is. De kettingkast is geheel gesloten zodat je niet met je kleding tussen de ketting kunt komen en geen vetvlekken op je kleding kunt krijgen.


Het frame van de Vogue Lifter is van sterk maar licht aluminium dat is voorzien van een zeer sterke laklaag. Dit gaat roest tegen en blijft jarenlang mooi. De sterke voordrager is ook van aluminium en geschikt voor diverse kratten en manden. De koplamp (op batterijen) is voorop de onderkant van de voordrager te vinden.

Let bij de Vogue Lifter transportfiets vooral ook eens op de speelse vormen van het damesmodel (eerste foto).
-->