Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Regenpak voor op de fiets

Regenpak voor op de fiets

Als je naar school of werk fietst kom je graag droog aan. Niet nat van de regen, maar ook niet nat van het zweet.

Een goed regenpak is dan broodnodig. Wij kijken hier naar regenkleding die je goed droog houdt, maar ook heel betaalbaar is.

Onlangs bespraken we al de regenkleding van Happy Rainy Days. Dit is regenkleding van zeer hoge kwaliteit en een geweldige uitstraling, maar ook regenkleding waar een prijskaartje aan hangt. Daarom kijken we nu naar goedkopere maar toch ook heel goede regenkleding.

Ben je op zoek naar voordelige regenkleding, kijk dan vooral eens in de collectie regenkleding van Wehkamp. Bij Wehkamp vind je goede maar heel betaalbare regenkleding van onder andere Fastrider. Dit merk maakt regenpakken die geheel waterdicht zijn maar wel heel goed ademen. Op de rug zit ventilatie zodat je minder snel gaat zweten.

De capuchon kun je opvouwen in de kraag en zowel de mouwuiteinden als de broekspijpen zijn te versmallen. Een rits zorgt ervoor dat de broekspijpen aan de onderkant waterdicht kunnen worden afgesloten. Zo'n regenjack is gevoerd met mesh en de ritsen en steekzakken zijn waterdicht. Voor de veiligheid zijn er op de broekspijpen en mouwen van dit regenpak reflecterende stroken aangebracht.

Ook Regatta verkoopt via de bovengenoemde site regenjassen en regenbroeken voor heren, dames, jongens en meisjes. Ook deze regenkleding is waterdicht, ademend en bovendien heel erg licht. Je kunt zelf regenbroeken en regenjacks combineren of slechts één van beide kopen.

Zie ook: Meer Regenkleding tips
-->