Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Alpina Clubb transportfiets voor kinderen

Alpina Clubb transportfiets voor kinderen

De Alpina Clubb is een leuke goede kinderfiets die er zowel in modellen voor jongens als meisjes is. Met zijn stoere voordrager, bruine zadel en bruine handvatten is het een echte kleine transportfiets.

De Alpina Clubb  is verkrijgbaar in vele kleuren en diverse maten. 16 inch, 20 inch, 24 inch en 26 inch.

Van een fietsmerk als Alpina mag je kwaliteit verwachten en dat is dan ook precies wat de Alpina Clubb biedt. Hoewel er natuurlijk veel verschil zit tussen bijvoorbeeld de 16 inch versie van de Clubb en de 26 inch versie, zijn het allemaal kinderfietsen van hoge kwaliteit met een mooie vormgeving. En ook aan veiligheid is zeer veel aandacht besteed met bijvoorbeeld zowel een terugtraprem als handrem op alle modellen van de Alpina Clubb.

Bovendien is de prijs van deze kinderfiets erg aantrekkelijk. Kijk maar naar aanbiedingen van alle Alpina modellen voor jongens en meisjes.

Maar het meest kenmerkende aan de Alpina Clubb is natuurlijk de voordrager. Deze maakt de Clubb een echte transportfiets voor kinderen. Zelfs de kleine 16 inch versie beschikt over zo'n voordrager. Best origineel, een transportfiets met zijwieltjes.

De Alpina Clubb jongensfietsen en meisjesfietsen zijn uitstekende kinderfietsen met alles er op en er aan. De Alpina Clubb 24 inch en de Alpina Clubb 26 inch beschikken bovendien over drie versnellingen (Shimano Nexus).

Zie ook: Kinderfietsen, aanbiedingen
-->