Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Alpina Clubb transportfiets voor kleine meisjes

Alpina Clubb transportfiets voor kleine meisjes

De Alpina Clubb is een transportfiets voor meisjes. Kijk hier voor aanbiedingen van deze Alpina meisjesfiets.
Alpina Clubb meisjesfiets


De Alpina Clubb is een leuke goede kinderfiets die door Alpijna tegenwoordig alleen nog maar als meisjesfiets wordt uitgebracht.  De Alpina Clubb fiets voor meisjes is verkrijgbaar in de maten vanaf 16 inch. 

Van een fietsmerk als Alpina mag je kwaliteit verwachten en dat is dan ook precies wat de Alpina Clubb biedt. Het is een meisjesfiets van hoge kwaliteit met een mooie vormgeving. En ook aan veiligheid is zeer veel aandacht besteed met bijvoorbeeld zowel een terugtraprem als handrem op beide modellen van de Alpina Clubb.

Bovendien is de prijs van deze kinderfiets erg aantrekkelijk. Kijk maar naar de onderstaande aanbiedingen Alpina fietsen. Je vindt daar alle Alpina fietsen, niet alleen voor meisjes, maar ook voor jongens.Een echte transportfiets voor meisjes

Het meest kenmerkende aan de Alpina Clubb is natuurlijk de voordrager. Deze maakt de Clubb een echte transportfiets voor meisjes. Vroeger maakte Alpina zelfs een 16 inch versie van deze fiets met voordrager. Best origineel, een transportfiets met zijwieltjes.

Naast de voordrager is ook de subtiele zebraprint op de kettingkast en de velgen kenmerkend voor de Alpina Clubb.

De lage instap maakt de Alpina Clubb extra veilig en de hippe meisjesfiets is standaard uitgerust met een AXA ringslot.


Zie ook: 


-->