Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Rieten fietsmand (bakkersmand)

Rieten fietsmand (bakkersmand)Bij een transportfiets hoort een krat of mand. Het mooist is een grote rieten fietsmand. In deze zogenaamde bakkersmand kun je heel veel bagage kwijt. Bovendien is een rieten bakkersmand voor op de fiets een afsluitbare rieten fietsmand,

√Čen heel klassieke rieten fietsmand is de bakkersmand. De bakkermand is een grote rieten mand voor op de fiets. Een echte bakkersmand is voorzien van een deksel dat met riempjes is af te sluiten. De mand zelf wordt met andere riempjes op de voordrager van een transportfiets bevestigd.


Het merk Basil levert bakkersmanden maar er zijn ook veel goedkopere manden van andere - minder bekende - merken. Voor circa 45 euro heb je al een echte bakkersmand (foto). Deze grote rieten fietsmanden zijn leverbaar in het bruin (rietkleur), wit en zwart. Het zijn echte bakkersmanden om te zien, je zou er zo brood mee kunnen gaan verkopen.
 

Foto: Basil bakkersmand / fietsmand riet

Onderwerp:
Een bakkersmand is een grote rieten fietsmand die afsluitbaar is. Kijk hier boven voor voorbeelden van bakkersmanden. Meer bakkersmanden, rieten fietsmanden en andere fietsmanden en fietsmandjes zijn te vinden bij de aanbevolen beste winkels waar je goedkoop een fietsmand kun kopen.
-->