Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Raleigh Ace Road Bike racefiets

Raleigh Ace Road Bike racefiets

Het naam van het legendarische Britse fietsmerk Raleigh roept nog steeds associaties op met de tijd van Peter Post, Joop Zoetemelk, Jan Raas en Gerrie Knetemann.


Tegenwoordig is Raleigh minder bekend van naam, maar het Britse fietsmerk maakt nog steeds racefietsen zoals de Raleigh Ace die we bijzonder goedkoop op internet zagen opduiken.

Op het moment van schrijven wordt de Raleigh Ace Road Bike voor slechts 349 euro aangeboden. Kijk bij de aanbieders van Raleigh fietsen voor de actuele laagste prijs. Dat is natuurlijk bijzonder weinig geld voor een racefiets van dit legendarische merk.

De Raleigh Ace Road Bike is dan ook niet de meest uitgebreide high tech racefiets, maar het is wel een degelijke fiets van Raleigh kwaliteit met veel Shimano onderdelen.

De zwart/rode racefiets wordt aangeboden in de framematen 50,55 en 60 centimeter zodat er voor iedereen van circa 1.60 meter tot bijna 2 meter een passende Raleigh Ace is. De racefiets is voorzien van sportpedalen, 14 versnellingen (Shimano 14 speed A050) en 28 inch dubbelwandige hoge aluminium velgen voor een minimale luchtweerstand.

Echt een mooie degelijke racefiets met een opvallend lage prijs.
-->