Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Leuke regenkleding voor op de fiets

Leuke regenkleding voor op de fiets

Regenkleding voor op de fiets is er genoeg te vinden. Maar echt mooi is deze regenkleding meestal niet. En de kwaliteit laat ook vaak te wensen over.


Daarom een tip voor wie echt leuke regenkleding zoekt. Hippe regenkleding voor op de fiets van zeer hoge kwaliteit.

Happy Rainy Days is een specialist in hippe leuke regenkleding. Ze maken leuke regenjassen, regencapes, regenbroeken, parka's en trenchcoats die je niet alleen droog houden maar er ook heel leuk en hip uitzien.

Happy Rainy Days heeft zich draarbij altijd gericht op kinderen (zowel jongens als meisjes) en dames, maar sinds kort hebben ze ook heren-regenkleding in het assortiment.

De regenkleding van Happy Rainy Days heeft een kwaliteit om U tegen te zeggen. Deze regenkleding zit zeer aangenaam en houdt je perfect droog. Maar de meeste kopers gaan overstag voor de vrolijke leuke designs en kleuren.

Deze kleding is zeer geschikt als regenkleding voor op de fiets. Je kunt daarbij kiezen voor een cape die je over het fietsstuur drapeert of voor een combij van een regenjas met regenbroek.

De regenkleding houdt je droog onder het fietsen. Niet alleen is de stof waterdicht, deze ademt ook. Voor de kenners: De stof heeft een waterdampdoorlaatbaarheid van 5000 gram/m2 per 24 uur. Dat betekent dat je rustig kunt fietsen zonder te transpireren. Daarbij komt nog dat alle Happy Rainy Days regenkleding met 100% katoen is gevoerd waardoor het zweet opgenomen wordt.

-->