Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Happy Rainy Days: Leuke hippe regenkleding voor dames

Happy Rainy Days: Leuke hippe regenkleding voor dames

Waarom is de meeste regenkleding voor op de fiets zo saai? Gelukkig brengt Happy Rainy Days daar verandering in met leuke hippe regenkleding voor dames.

leuke regenkleding voor dames Happy Rainy Days

Regenkleding voor op de fiets is er genoeg te vinden. Maar echt mooi is deze regenkleding meestal niet. En de kwaliteit laat ook vaak te wensen over. 

Daarom hier een tip voor wie echt leuke regenkleding zoekt. Happy Rainy Days maakt hippe regenkleding voor op de fiets van zeer hoge kwaliteit. Goede regenkleding voor dames die er ook nog eens leuk en vrolijk uit ziet.

Happy Rainy Days is een specialist in hippe leuke regenkleding voor dames. Ze maken leuke regenjassen, regencapes, regenbroeken, parka's en trenchcoats die je niet alleen droog houden maar er ook heel leuk en hip uitzien.

De regenkleding van Happy Rainy Days heeft een kwaliteit om U tegen te zeggen. Deze regenkleding zit zeer aangenaam en houdt je perfect droog. Maar de meeste kopers gaan overstag voor de vrolijke leuke designs en kleuren.

Deze kleding is zeer geschikt als regenkleding voor op de fiets. Je kunt daarbij kiezen voor een cape die je over het fietsstuur drapeert of voor een combij van een regenjas met regenbroek.

De regenkleding houdt je droog onder het fietsen. Niet alleen is de stof waterdicht, deze ademt ook. Voor de kenners: De stof heeft een waterdampdoorlaatbaarheid van 5000 gram/m2 per 24 uur. Dat betekent dat je rustig kunt fietsen zonder te transpireren. Daarbij komt nog dat alle Happy Rainy Days regenkleding met 100% katoen is gevoerd waardoor het zweet opgenomen wordt.
Onderwerp:
Happy Rainy Days maakt regenkleding voor dames, waaronder ook fietscapes, regenbroeken, trenchcoats, regenhoedjes en andere regenkleding geschikt voor op de fiets. Het verschil tussen Happy Rainy Days regenkleding voor dames en andere regenkledij voor dames is dat de Happy Rainy Days regenkleding veel leuker, hipper en vrolijker is dan andere regenkleding voor een dame. Kijk hier boven voor de Happy Rainy Days regenkleding aanbiedingen.
-->