Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Giant vouwfietsen

Giant vouwfietsen
Een vouwfiets is een handige fiets om op plaatsen te kopen waar je met het openbaar vervoer of met de auto niet kunt komen. En een vouwfiets is ook erg handig voor recreatief gebruik. Neem hem mee op vakantie of naar een plaats waar je wil fietsen. Voor een vouwfiets heb je geen fietsendrager op de auto nodig, en hij kan gratis mee in bus en trein. Maar hoe zit het met Giant vouwfietsen?

Giant is de grootste fietsenfabrikant te wereld, ze maken vele soorten fietsen. Zowel voor in de stad als voor de sport en voor recreatief gebruik. Vreemd genoeg hebben ze momenteel geen Giant vouwfietsen in hun collectie.

Jarenlang maakte Giant vouwfietsen, zoals de Giant Subway vouwfiets in versies met 3 (Subway 2) en 8 versnellingen (Subway 1). Wie nu echter interesse in zo'n Giant vouwfiets heeft moeten we echter teleurstellen. 

Gelukkig zijn er goede alternatieven voor Giant vouwfietsen. Van de vouwfietsen van hoge kwaliteit van Dahon tot de goedkope vouwfietsen van diverse budget fietsenmerken. Kijk hieronder voor alle goede alternatieven voor een Giant vouwfiets.


Er zijn dus genoeg goede en goedkope alternatieven voor Giant vouwfietsen. Mocht Giant weer vouwfietsen in Nederland uitbrengen, dan lees je dat hier.

Foto: Giant vouwfiets


Onderwerp:
Giant vouwfietsen zijn momenteel in Nederland niet te koop. Op deze pagina vind je goede alternatieven voor een vouwfiets van Giant.-->