Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta Granny Flower: Hippe omafiets

Sparta Granny Flower: Hippe omafiets

De Sparta Granny is een wel heel aparte omafiets. Hij heeft namelijk de vorm van een klassieke omafiets, maar is voorzien van de nieuwste technieken.


En de kleuren van de Sparta Granny Flower hebben ook weinig tot niets te maken met het zwart van de klassieke omafiets.

De Sparta Granny Flower omafiets is namelijk gespoten in vrolijke flowerpower kleuren. Uit de tijd dat oma nog jong was!


Sparta bewijst met de Sparta Granny Flower dat een omafiets aan de ene kant de nostalgische stevige uitstraling van vroeger kan hebben, maar dat de fiets aan de andere kant heel hip kan zijn. Het is een bijzondere omafiets die veel hippe meiden zal aanspreken.

Qua techniek is de Sparta Granny Flower ook helemaal van deze tijd. Met z'n lichte oversized aluminium frame van Sparta-kwaliteit en lichtlopende 28 inch wielen met RVS spaken rijdt de Granny heel wat soepeler dan de meeste andere omafietsen. Er is zelfs een versie van de Sparta Granny Flower met drie versnellingen.

De pluspunten van de omafiets heeft Sparta wel meegenomen bij de ontwikkeling van de Sparta Granny. Zo is de fiets voorzien van een gesloten kettingkast, wek zo veilig en wel zo schoon, en van een sterke bagagedrager.

Zie ook: Meer omafietsen
-->