Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Hollandia Kinder Cruiser 12 inch en 16 inch kinderfiets

Hollandia Kinder Cruiser 12 inch en 16 inch kinderfiets

Op zoek naar een heel goede maar niet al te dure kinderfiets? Kijk dan vooral eens naar de Hollandia Kinder Cruiser. Een voordelige fiets van uitstekende kwaliteit.


De Hollandia Kinder Cruiser kinderfiets wordt geleverd in diverse versies, met verschillende designs en in 12 en 16 inch formaten. Een leuke kinderfiets voor peuters en kleuters.

12 inch kinderfiets
De kinderfiets is er als Hollandia Kinder Cruiser Flowers. Dit model is een 12 inch meisjesfiets met een fleurig zadel met bloemmotief en veel bloemen op de kettingkast. Zoals alle Hollandia Kinder Cruisers is deze bloemetjesfiets voorzien van veel veiligheid, zoals zowel hand- als voetremmen, een gesloten kettingkast en natuurlijk zijwieltjes.

De Hollandia Kinder Cruiser Pelikaantje (foto hier boven) is een 12 inch kinderfiets die gelijk is aan de Flowers. Dit model beschikt echter over een design dat ook voor jongetjes leuk is. De 12 inch versies van de Hollandia Kinder Cruiser zijn al geschikt voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar.

16 inch kinderfietsen
De Hollandia Kinder Cruiser Surfer (foto helemaal bovenaan) is een hippe 16 inch kinderfiets. Geschikt voor jongetjes en meisjes van circa 3 tot 5 jaar.  De Surfer beschikt over een comfortabel in hoogte verstelbaar zadel, een gesloten nylon kettingkast, terugtraprem, handrem en zijwielen. Het is stevige sportief ogende kinderfiets in zomerse surf-kleuren.Ook van de 16 inch versie is een Flowers versie voor meisjes. De Hollandia Kinder Cruiser Flowers 16 inch (foto hier boven) is een hippe vrolijke kleine meidenfiets die eens wat minder roze/wit is dan de meeste andere fietsen voor deze doelgroep.

De Hollandia Kinder Cruiser wordt exclusief verkocht in de Wehkamp fietsenwinkel.

Zie ook: Kinderfietsen, aanbiedingen
-->