Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope elektrische vouwfiets

Goedkope elektrische vouwfiets

Een gewone elektrische fiets is vrij zwaar en daarom soms lastig mee te nemen, bijvoorbeeld op een fietsdrager. Met een elektrische vouwfiets heb je dat probleem niet.


Een elektrische vouwfiets neem je makkelijk ergens mee naar toe. In de auto, de trein of de bus. Wij kijken hier naar goedkope elektrische vouwfietsen.

De informatie en actuele prijs van alle hieronder genoemde fietsen zijn terug te vinden bij Beste Vouwfiets Kopen.

E-Transformer elektrische vouwfiets
De prijzen van elektrische vouwfietsen starten bij ongeveer 700 euro. Dat is heel weinig geld voor een elektrische fiets inclusief accu. Deze goedkope prijs betreft de E-Transformer Lithium van Crosscycle Europe (Cross), een elektrische fiets die je makkelijk kut opvouwen, opbergen en vervoeren.

De Cross E-Transformer Lithium heeft op zijn Panasonic lithium accu een bereik van 50 kilometer per uur. Er zijn zes versnellingen op de fiets aanwezig (Shimano) die via duimversnellers makkelijk te bedienen zijn.


Aircycle elektrische vouwfiets
In dezelfde prijsklasse vinden we de Aircycle. Aan deze elektrische vouwfiets (foto hier boven) zie je echt niet af dat het een elektrische fiets is. De specificaties van deze vouwfiets lijken sterk op die van de E-transformer maar ze komen dan ook uit dezelfde fabriek.

E-Folding elektrische vouwfiets
Ene paar tientjes duurder is de luxe uitgevoerde E-Folding. Ook bij deze elektrische fiets is de motor keurig verstopt in de voornaaf. De lithium accu bevindt zich achter de zadelstang. Deze accu is uitneembaar (evenals bij de hier boven genoemde fietsen) dus kan overal aan een stopcontact worden opgeladen.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Vouwfiets Kopen voor deze en andere vouwfietsen tegen de laagste prijs.
-->