Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cumberland Energy elektrische fiets

Cumberland Energy elektrische fiets

De Cumberland Energy is een voordelige maar goede elektrische fiets. Deze elektrische fiets wordt voor zo'n 900 euro aangeboden.


Dat is hoe dan ook weinig geld voor een elektrische fiets, en helemaal weinig als je ziet wat de Cumberland Energy allemaal te bieden heeft.

De Cumberland Energy elektrische fiets beschikt over een Li-ion-polymeer accu (24V 8AH). Deze is uitneembaar, dus je kunt de accu in huis of op iedere andere plek met een stopcontact opladen. Deze accu brengt je zo'n 50 kilometer ver. Dat is een normale actieradius voor een elektrische fiets.

Het bedienen van de elektrische motor van de Cumberland Energy verloopt via een lcd-display met twee standen. Deze bevindt zich op het stuur waar ook de draaischakelaar zit waarmee je de zes Shimano versnellingen bedient.

De Cumberland fiets zelf is een stevig stalen ros met een verstelbare stuurpen van aluminium, dubbelwandige aluminium velgen en Vredestein antilek banden met reflectie. Alle onderdelen zijn van topfabrikaat, Shimano en Vredestein hebben we al genoemd. Verder levert San Marco het zadel, AXA het slot en Saccon de remmen.

TIP: Kijk hier voor aanbiedingen van alle Cumberland fietsen


-->