Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Alpina Girlpower meisjesfietsen

Alpina Girlpower meisjesfietsen

Alpina is al lange tijd de marktleider op het gebied van kinderfietsen, en terecht want Alpina kinderfietsen zijn veilige kinderfietsen van hoge kwaliteit. En Alpina fietsen zijn ook nog eens heel betaalbaar.


Alpina Girlpower is hun serie meisjesfietsen. Deze Alpina meisjesfietsen zijn beschikbaar in alle maten, van 12 inch tot en met 26 inch.

Nu zit er natuurlijk een wereld van verschil tussen het 12 inch meisjesfietsje en de 26 inch tienerfiets. Maar in alle gevallen zijn het lieve stoere meisjesfietsen die de naam Girlpower verdienen.

Alpina kwaliteit

Kinderfietsen van Alpina zijn bijzonder veilig. Zo beschikken al deze fietsen over een dichte kettingkast. Ook maakt Alpina standaard gebruik van een veilige terugtraprem in combinatie met extra handremmen. Dubbele zekerheid!

Alpina Girlpower 12 inch

De kleinste Alpina Girlpower meisjesfiets is een echter peuterfiets voor meisjes. Alleen leverbaar in roze en paars, de favoriete kleuren op die leeftijd. Natuurlijk zijwieltjes en een voormandje om spulletjes mee te nemen.


Alpina Girlpower 16 inch

De 16 inch meisjesfiets is leverbaar in de kleurcombinaties wit/roze, wit/blauw en oranje/wit. De kinderfiets heeft veel overeenkomsten met de 12 inch versie (met ook zijwieltjes en mandje), maar is natuurlijk flink groter.

Alpina Girlpower 18 inch

Voor grote meiden. Zonder zijwieltjes, wel met mandje. Afgezien van de maat lijken de 16 inch en 18 inch versies van de Alpina Girlpower meisjesfiets sprekend op elkaar.

Alpina Girlpower 20 inch

De Alpina Girlpower 20 inch is een hippe meisjesfiets waarmee je graag op school komt. Deze Alpina kinderfiets heeft een vrolijk design met nog steeds dezelfde kleurcombinaties als bij de 16 inch versie van de Alpina Girlpower.

Alpina Girlpower 22 inch

Bij de 22 inch Alpina Girlpower komen de versnellingen voor het eerst om de hoek kijken. Naast de gebruikelijke kleur-versies die we van de kleinere modellen kennen is er een Alpina Girlpower 22 inch in wit/roze met drie versnellingen.


Alpina Girlpower 24 inch

Ook bij de Alpina Girlpower 24 inch kun je kiezen tussen wel of geen versnellingen. Er is daarbij echter veel meer keuze uit kleuren, en al deze kleuren zijn ook wat meer volwassen.

Alpina Girlpower 26 inch

Dat geldt ook voor de 26 inch versie. Dit model is al echt een tienerfiets aan het worden. Een coole meisjesfiets die zeer veel wordt verkocht.


Kijk hierboven voor een overzicht van de Alpina kinderfietsen en hun laagste prijs

Zie ook:Onderwerpen:
Alpina meisjesfietsen, Alpina meisjesfiets, Alpina fietsen meisjes, kinderfietsen meisje.
-->