Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Waterdichte Ortlieb fietstassen

Waterdichte Ortlieb fietstassen

Wie fietst heeft wel eens te maken met slechte omstandigheden als regen, sneeuw, hagel en modder. Lang niet alle fietstassen zijn berekent op die omstandigheden.


Ortlieb fietstassen wel! Ortlieb is gespecialiseerd in waterdichte en duurzame fietstassen, rugzakken en andere tassen.

 Kenmerkend voor en Ortlieb fietstas is de hermetische sluiting van de tas. Zo kennen veel Ortlieb fietstassen een rolsluiting of een TIZIP sluiting. Deze voorkomen dat er bij de openingen in de fietstas vocht, water, stof en zand binnen kunnen komen.

Backrollers en frontrollers
De meeste Ortlieb fietstassen zijn back rollers en front rollers. Deze fietstassen worden aan de zijkanten van een wiel geplaatst en kunnen gebruikt worden om veel bagage mee te nemen. Deze back rollers en front rollers worden veel gebruikt voor fietsvakanties maar ook door forensen die (met bagage) dagelijks van woning naar werk fietsen.


Deze Ortlieb fietstassen zijn geheel waterdicht, zeer licht en bijzonder slijtvast. De rolsluiting beschermt de bagage tegen stof en water.

Dankzij het Quick-Lock bevestigingssysteem zijn de fietstassen makkelijk te bevestigen en weer los te maken. Danzij een schouderdraagriem kun je de fietstas vervolgens als schoudertas gebruiken.

Meer Ortlieb
Naast heel veel fietstassen levert Ortlieb ook andere waterdichte en duurzame outdoor producten, zoals rugzakken, motortassen, fototassen, bagagezakken, koerierstassen, bagagezakken, documententassen en EHBO sets.
-->