Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Ortlieb fietstas waterdicht

Ortlieb fietstas waterdicht

Ortlieb maakt goede fietstassen die waterdicht zijn. Hier meer informatie en aanbiedingen van de waterdichte fietstassen van Ortlieb.

Wie fietst heeft wel eens te maken met slechte omstandigheden als regen, sneeuw, hagel en modder. Lang niet alle fietstassen zijn berekent op die omstandigheden.

Ortlieb fietstas waterdicht

Ortlieb fietstassen wel! Ortlieb is gespecialiseerd in waterdichte en duurzame fietstassen, rugzakken en andere tassen.

Ortlieb fietstassen voordelig kopenKenmerkend voor en Ortlieb fietstas is de hermetische sluiting van de tas. Zo kennen veel Ortlieb fietstassen een rolsluiting of een TIZIP sluiting. Deze voorkomen dat er bij de openingen in de fietstas vocht, water, stof en zand binnen kunnen komen.

Backrollers en frontrollers

De meeste Ortlieb fietstassen zijn back rollers en front rollers. Deze fietstassen worden aan de zijkanten van een wiel geplaatst en kunnen gebruikt worden om veel bagage mee te nemen. Deze back rollers en front rollers worden veel gebruikt voor fietsvakanties maar ook door forensen die (met bagage) dagelijks van woning naar werk fietsen.

Ortlieb fietstassen waterdicht

Deze Ortlieb fietstassen zijn geheel waterdicht, zeer licht en bijzonder slijtvast. De rolsluiting beschermt de bagage tegen stof en water.

Dankzij het Quick-Lock bevestigingssysteem zijn de fietstassen makkelijk te bevestigen en weer los te maken. Dank zij een schouderdraagriem kun je de fietstas vervolgens als schoudertas gebruiken.

Meer Ortlieb

Naast heel veel fietstassen levert Ortlieb ook andere waterdichte en duurzame outdoor producten, zoals rugzakken, motortassen, fototassen, bagagezakken, koerierstassen, bagagezakken, documententassen en EHBO sets.

Meer fietstassen

Zoek je een fietstas? Op Beste Fietstas Kopen vind je aanbiedingen van alle goede online aanbieders van fietstassen, de actuele fietstas top 10 en een keuzehulp voor bij het vinden van de persoonlijk beste fietstas.

Zie ook: Alle tips fietstassen


Onderwerp:
Ortlieb staat bekend om zijn waterdichte fietstassen. Ook op andere punten is een Ortlieb fietstas tegen zware omstandigheden bestand. Hier meer informatie en aanbiedingen van een Ortlieb waterdichte fietstas en andere Ortlieb fietstassen.

-->