Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta ION GL elektrische fiets

Sparta ION GL elektrische fiets

De Sparta ION GL is één van de meest populaire elektrische fietsen van Sparta. Geen wonder want de ION GL is een comfortabele luxe fiets met uitstekende elektrische trapondersteuning.


De Sparta ION GL is een elektrische fiets die zeer comfortabel rijdt. Dat komt onder meer door de verende voorvork en de verende zadelpen. 7 versnellingen (Shimano Nexave) maken het fietsen ook licht als de trapondersteuning uitgeschakeld is.

Ook aan de veiligheid is natuurlijk gedacht. De verlichting voor en achter is automatisch. Voor beschikt de Sparta ION GL over rollerbrakes, achter over trommelremmen.


Motor en accu verstopt
De XHP motor is onzichtbaar bij het achterwiel weggewerkt en ook de accu is handig weggemoffeld. Deze zit verborgen in de onderbuis van het frame. Zodoende kun je bij de Sparta ION GL niet of nauwelijks zien dat je met een elektrische fiets van doen hebt.

Of je moet het zien aan het kleine multifunctionele bedieningspaneel op het stuur. Hiermee kun je een keuze maken uit de rijprogramma's van de Sparta ION GL elektrische fiets en de ideale en op dat moment gewenste niveau van trapondersteuning kiezen.
-->