Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cross E-City voordelige elektrische fiets

Cross E-City voordelige elektrische fiets

Elektrische fietsen zijn gewild, maar helaas ook duur. Maar je kunt veel geld besparen door te kiezen voor een fiets van een minder bekend merk.


De Cross E-City is zo'n goedkope elektrische fiets. De prijzen voor deze zeer complete e-bike starten al rond de 1000 euro.

De Cross E-City is leverbaar in verschillende modellen. Kijk hier voor alle types en hun laagste winkelprijs.

Cross E-City 9000HT
Het goedkoopste model is de Cross E-City 9000HT. Deze elektrische fiets beschikt over 3 Shimano versnellingen (gripshift), V-brakes, een comfortabel verende zadelpen, een veilig dichte kettingkast en elektrische trapondersteuning met drie standen. Het is een verbazend complete elektrische fiets gezien zijn lage prijs.

Cross E-City 9800HT
De Cross E City 9800HT Lithium is het paradepaardje van Cross. Dit is een zeer luxe elektrische fiets die tegen een bijzonder goedkope prijs wordt aangeboden. Deze fiets biedt traploze trapondersteuning via een draaiknop aan het stuur. De accu is afneembaar, en kan dus overal aan het stopcontact worden opgeladen.

De E-City 9800HT beschikt over veilige rollerbrakes, een Suntour CR8 vering, een dichte kettingkast, jasbeschermers, snelbinders en dubbele aluminiumvelgen met anti-lek banden. Kortom een goedkope maar complete elektrische fiets.

En niet onbelangrijk, de Cross E-City 9800HT beschikt over 8 Shimano Nexus versnellingen met draaiversnelling.

Cross E-City 9800HT Blue en moederfiets
De E-City is als 9800HT Blue ook leverbaar in een kleinere (49 inch) framemaat en als extra ruime moederfiets met dubbele standaard.

Kijk in bovenstaand overzicht voor alle specificaties en prijzen.
-->