Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » De beste 18 inch meisjesfietsen

De beste 18 inch meisjesfietsen

18 inch meisjesfietsen zijn bedoeld voor meisjes van ongeveer 4 jaar tot 7 jaar, en met de kledingmaat 110-116. Er zijn heel leuke meisjesfietsen te koop voor deze categorie. Stoer en lief, hip en schattig.

 
Wij hebben vijf van de beste 18 inch meisjesfietsen voor je verzameld. Leuke meisjesfietsen met een hoge kwaliteit. Meisjesfietsen van de merken Alpina, MickeyBike, K3 en Next Generation. Al deze beste 18 inch meisjesfietsen worden online goedkoop aangeboden. Voor iets meer dan 150 euro heb je al een uitstekende nieuwe kinderfiets die vele jaren mee kan.


Alpina Girlpower

De Alpina Girlpower is een leuke 18 inch meisjesfiets. De Girlpower is leverbaar in diverse kleurcombinaties zoals oranje/wit, wit/roze en blauw/wit. Een handig metalen fietsmandje is standaard aanwezig op deze 18 inch meisjesfiets evenals een bagagedrager met trio-binder.


Zoals een goede veilige kinderfiets betaamt is de Alpina Girlpower voorzien van zowel handremmen en een terugtraprem.

Alpina Twirl

De Twirl is een ander goede 18 inch meisjesfiets van Alpina. Hij lijkt sterk op de Alpina Girlpower. Het belangrijkste verschil zit hem in de trendy bagagedrager voorop. De Alpina Twirl kun je zien als een kleine transportfiets voor meisjes. De Twirl is echter ook zonder voordrager te koop.

Kijk bij de aanbiedingen van Alpina fietsen voor deze en andere Alpina meisjesfietsen.

MickeyBike 18 inch

Mickeybike levert leuke kinderfietsen, waaronder ook 18 inch meisjesfietsen. Het zijn stevige eigentijdse meisjesfietsen die zijn gespoten in frisse kleuren. Het Y-frame met afgeplatte buizen is oversized wat de kinderfiets een stoer trendy uiterlijk geeft.


Next Generation Mizz

Verwar de Mizz van Next Generation niet met de Wizz. Dat is namelijk een jongensfiets terwijl de Mizz in alles een meisjesfiets is.

Het is een vrolijke kleurige 18 inch meisjesfiets met een gesloten kettingkast en hand- en terugtraprem.

K3 18 inch meisjesfiets

Heel populair bij kleine meisjes is de K3 fiets. Het is een stevige en superveilige kinderfiets. Met terugtraprem en handrem. een gesloten kettingkast, reflectoren op alle mogelijke plaatsen en een sterk frame. Het is ook een luxe 18 inch meisjesfiets met een K3 stuurtasje en een stevige standaard.

Kijk op Beste Kinderfiets Kopen voor de goedkoopste aanbieders van deze en andere meisjesfietsen.

Zie ook: 


Onderwerpen:
18 inch fietsen meisjes, 18 inch meisjesfiets, fiets meisje.
-->