Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Sparta Young kinderfietsen

Sparta Young kinderfietsen

Sparta Young zijn de fietsen van Sparta die gericht zijn op kinderen van 6 tot 13 jaar. De modellen zijn heel divers maar alle Sparta Young fietsen zijn stevig, degelijk en van hoge kwaliteit.

De Sparta Young kinderfietsen zijn er in stoere en hippe modellen, maar de serie bevat ook praktische schoolfietsen. En de bekende trendy Pick Up en Granny Sparta fietsen zijn er in kleine 24 inch en 26 inch modellen.

Voor kleinere kinderen is er de Loekie serie. Voor de zes plussers is er de Sparta Young serie. Dit zijn geen speelse kinderfietsen meer, maar fietsen waarop je op die leeftijd gezien wilt worden. Sparta Young fietsen zijn stoere jongensfietsen en hippe meisjesfietsen. Fietsen om op naar school te gaan, om mee door de buurt te rijden, fietsen om mee te racen en te crossen.


Kijk hier voor een overzicht van Sparta Young fietsen en hun prijs

Sparta Young jongensfietsen
Voor jongens is er de Sparta Young Gravity, een stoere maar lichte fiets die er supersportief uitziet en ook zo rijdt. Ook de Sparta Slash is een supersnel fietsje. Deze is verkrijgbaar in 24 en 26 inch versies.

Eveneens voor jongens is de Sparta Young Pick-up. Een kleinere variant van de bekende Sparta transportfiets.

Sparta Young meisjesfietsen
Meiden hebben in de Sparta Young Country Tour hun eigen versie van de transportfiets en helemaal speciaal voor meisjes is de hippe Sparta Young Pick-up Lipstick.


Verder biedt het assortiment Sparta Young meisjesfietsen de Sparta Granny Scribble (een meisjesfiets variant van de grote Granny) en twee echte meisjesfietsen. De Sparta Charis en de Sparta Senorita. Tenslotte is er voor meisjes nog de gelimiteerde Sparta Olily.

Voeg naarbij nog wat BMX en Freestyle fietsen en het is duidelijk, Sparta Young biedt een compleet assortiment kinderfietsen voor jongens en meisjes vanaf zes jaar.

Kijk hier voor een overzicht van Sparta Young fietsen en hun prijs

Zie ook: aanbiedingen van kinderfietsen
-->