Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Pointer City. Ideale elektrische fiets voor vakantie

Pointer City. Ideale elektrische fiets voor vakantie

Elektrische fietsen krijg je in steeds meer modellen. Zo zijn er elektrische transportfietsen, elektrische tandems en elektrische vouwfietsen.


De Pointer City is ook zo'n speciale elektrische fiets. Al is deze elektrische fiets moeilijk in een hokje onder te brengen.

De zeer compacte Pointer City lijkt met zijn 20 inch wielen op het eerste gezicht op een vouwfiets, maar opvouwbaar is hij niet. De naam City doet vermoeden dat we met eeen fiets voor in de stad te maken hebben, maar de Pointer City is juist heel handig om op vakantie mee te nemen, bijvoorbeeld naar de camping.

Bovenal is de Pointer City een compacte elektrische fiets die je veel makkelijker dan een andere fiets op reis meeneemt. Hij neemt weinig ruimte in, en is dus heel geschikt voor een caravan-, caravan-, tent- of bootvakantie.

Op je vakantieadres profiteert u dan van de voordelen van een elektrische fiets met trapondersteuning. Ideaal voor het maken van fietstochten.

De Pointer City biedt maar liefst zes ondersteuningsniveaus. Deze zijn via een makkelijk te bedienen lcd-display eenvoudig in te stellen. De accu is afneembaar en kan via ieder stopcontact worden opgeladen.

Verder is deze compacte elektrische fiets van het Nederlandse fietsenmerk Pointer voorzien van 3 Shimano versnellingen en zowel een terugtraprem als een handrem.

Zoals gebruikelijk bij Pointer is de prijs/kwaliteit verhouding van de Pointer City erg goed.
-->