Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Ortler fietsen

Ortler fietsen

Ortler is een Duits fietsenmerk dat een groot aanbod aan fietsen heeft. Aangezien Duitsland niet zo vlak is als Nederland bevat hun assortiment veel sportieve lichte fietsen waarmee je gerust een helling kunt bedwingen. Maar er zijn meer goede Ortler fietsen dan deze sportieve modellen.


Ortler maakt bijvoorbeeld ook heel mooie stadsfietsen. Maar wat voor soort fiets dan ook, alle Ortler fietsen hebben een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbiedingen Ortler fietsen

Ortler fietsen zijn in Nederland maar beperkt te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Ortler fietsen welke Ortler fietsen in Nederland te koop zijn.

Gebruikte Ortler elektrische fietsen goedkoop kopen

Of kijk bij de aanbiedingen van refurbished Ortler fietsen voor gebruikte Ortler elektrische fietsen die met hoge korting worden aangeboden. Deze refurbished e-bikes zijn grondig nagekeken, schoongemaakt en gereviseerd, en worden met een jaar garantie verkocht.

Informatie Ortler fietsen

De fietsfabrikant uit Stuttgart levert Duitse degelijkheid en kwaliteit tegen een scherpe prijs. Er zijn veel soorten Ortler fietsen. Stadsfietsen, toerfietsen, racefietsen. Voor dames en voor heren. Ortler streeft er naar functionele fietsen te maken die er toch mooi en smaakvol uitzien. En het fietsmerk uit Duitsland slaagt daar prima in.

Bovendien zijn de fietsen vaak goedkoop te krijgen. De Ortler Lindau wordt bijvoorbeeld op het moment van schrijven  aangeboden voor slechts 219 euro. Heel weinig geld voor een lichtgewicht toerfiets met 21 versnellingen (Shimano). En ook andere Ortler fietsen bieden heel veel waar voor hun geld.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen voor alle modellen, specificaties en prijzen van Ortler fietsen.

Onderwerpen
Ortler fietsen, review, Ortler fiets kopen, dealers, verkooppunten Nederland.
-->