Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope Van Speijk moederfiets

Goedkope Van Speijk moederfiets

De Van Speijk No 701 is een goede maar extreem voordelige moederfiets.


Deze moederfiets van Van Speijk (Union) beschikt over heel veel luxe en alle eigenschappen van een goede moederfiets.

Normaal ben je zeker het dubbele kwijt voor een fiets van deze kwaliteit. De adviesprijs van de Van Speijk No 701 bedraagt 499,- maar Wehkamp biedt de  fiets regelmatig goedkoper aan. Kijk in de Wehkamp fietsenwinkel voor de actuele prijs.

De Van Speijk No 701 is een echte moederfiets. Dat betekent een extra lage instap, een extra sterk frame, een extra stevige bagagedrager, veel ruimte tussen stuur en zadel, een dubbele fietsstandaard en een breed stuur. Dit alles om alle ruimte en veiligheid te bieden aan fietszitjes en boodschappentassen. Ook met de drie versnellingen zal menig moeder blij zijn als ze met een volgeladen fiets tegen de wind in moet fietsen.

Luxe en comfort maar ook veiligheid komen tot uiting in de Shimano Nexus rollerbrakes voor en achter, het Selle Royal Country zadel, de kunststof kettingkast, de antislip pedalen met reflectoren en de moderne jasbeschermers.

Voeg daarbij een goede garantie van 10 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen, met service aan huis, en het is duidelijk dat de Van Speijk No 701 een buitenkansje is voor iedereen die een goede moederfiets zoekt.
-->