Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope Cross Phantom Disc mountainbike

Goedkope Cross Phantom Disc mountainbike

De Cross Phantom Disc is één van de best verkochte mountainbikes van dit moment. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de prijs.


Op moment van schrijven wordt deze zeer complete mountainbike voor slechts 199 euro aanbeboden (met 60% korting!). Voor dat geld sturen ze de Cross Phantom Disc mountainbike tijdelijk nog gratis op ook!

Cross maakt nog goedkopere Phantom mountainbikes. Kijk maar in het overzicht van Cross mountainbikes, maar de Phantom Disc is de meest populaire fiets uit de serie.

De Phantom Disc is een lichte snelle mountainbike met een hi-tensile frame. De ATB beschikt over 26 inch wielen met extra sterke aluminium dubbelwandige X-pert Crosser X3 velgen met 36 spaken. Verder beschikt de goedkoop aangeboden mountainbike over voorvering en achtervering en 21 versnellingen met Shimano TX-30 schakelsystem met Shimano duimverstellers.

De Cross Phantom Disc mountainbike is voorzien van Promax mechanische schijfremmen.

Een echt buitenkansje voor iedereen die een goedkope mountainbike zoekt. In bovenstaand overzicht vind je alle informatie en de actuele verkoopprijs.
-->