Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » De Fietsfabriek Pack Max Duo moederfiets

De Fietsfabriek Pack Max Duo moederfiets

De Fietsfabriek is niet alleen een fietsenfabriek met een opmerkelijke naam, ze maken ook opmerkelijke fietsen.


Neem bijvoorbeeld de Fietsfabriek Pack Max Duo, een moederfiets ruimte voor twee kinderzitjes op de bagagedrager.

Deze bagagedrager is natuurlijk supersterk, terwijl het achterwiel van de De Fietsfabriek Pack Max Duo moederfiets verder naar achteren is geplaatst. Zouden ze dat niet geaan hebben dan zou de fiets gaan kantelen met twee kinderen achterop.

Omdat een moeder met twee kinderen vaak ook veel spullen moet meenemen wordt de De Fietsfabriek Pack Max Duo moederfiets standaard geleverd met een voordrager met daarop een kunststof krat. De voordrager is geïntegreerd met het stevige stalen frame van de mammafiets en kan daardoor wel 40 kilo dragen.

De veiligheid van deze De Fietsfabriek moederfiets is optimaal. Dat is natuurlijk ook een eis als je met twee kinderen op de fiets stapt. De Pack Max Duo beschikt over zowel handremmen (voor) als een terugtraprem (achter), frame, bagagedrager en kettingkast zijn van sterk staal en er is batterijverlichting op de De Fietsfabriek Pack Max Duo moederfiets aanwezig.

De moederfiets beschikt verder over vijf naafversnellingen en een Abus veiligheidsslot. Leuk is de mogelijkheid een persoonlijke tekst van maximaal 15 tekens op de bagagedrager te laten graveren.

Fietsen van De Fietsenfabriek worden voordelig verkocht via de fietsenwinkel van Wehkamp.
-->