Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Cortina Roots: Transportfiets en moederfiets

Cortina Roots: Transportfiets en moederfiets

De Cortina Roots Transport is een transportfiets speciaal voor moeders.


Deze transportfiets heeft de voordelen van een moederfiets zoals een lage instap, een sterk verlengd frame, ruimte voor zitjes voor en achter, een dubbele fietsstandaard en een stuurvergrendeling.

Zo kun je als moeder ook op een trendy transportfiets rondrijden zonder dat dit problemen geeft met moedertaken als het rondrijden met een fiets vol boodschappen en kinderen.

Bovendien is de Cortina Roots Transport extra veilig. Met de eerdergenoemde stuurvergrendeling die voorkomt dat een volgeladen fiets valt en veilige rollerbrakes voor en achter. Een rollerbrake is een verbeterde versie van de trommelrem die minder snel oververhit raakt.

Het uiterlijk van de Cortina Roots transportfiets / moederfiets is dat van een retro transportfiets. De fiets beschikt over kettingkastdoek, een retro koplamp (die wel van batterijverlichting is voorzien), een solide frame en een sterke voordrager.

Maar natuurlijk biedt de Cortina Roots Transport moederfiets wel modern gemak zoals versnellingen en de eerdergenoemde rollerbrakes.

De trendy Cortina Roots is leverbaar in de kleuren zwart en creme.

Kijk hier voor meer informatie en de laagste prijs voor de Cortina Roots Transport
-->