Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Chariot fietskarren / wandelwagens

Chariot fietskarren / wandelwagens

Chariot is een bekende fabrikant van fietskarren.


Chariot maakt fietskarren voor het vervoeren van kinderen. Hun fietskarren kun je ook als wandelwagen gebruiken.

Met een fietskar achter je fiets kun je je kinderen op een veilige en comfortabele manier vervoeren. Kinderen hebben in een fietskar veel meer vrijheid dan in een kinderzitje. Ze kunnen spelen, lezen en slapen in een fietskar.

Chariot is in Nederland de meest verkochte fietskar. Chariot fietskarren zijn dan ook van zeer hoge kwaliteit en de keuze aan modellen is erg groot.

Chariot fietskar als wandelwagen

Chariot fietskarren zijn ook te gebruiken als wandelwagen. De Chariot fietskarren hebben standaard maar twee wielen, maar ze kunnen worden uitgebreid met een set van 2 voorwieltjes (Chariot Buggy Set) of met één voorwiel (Chariot Jogging Set) wat natuurlijk een stuk makkelijker loopt.


Meer Chariot accessoires

Verder is de aanschaf van een Chariot fietsset met uni-koppeling noodzakelijk, want hiermee hang je de Chariot fietskar aan de fiets. Voor het vervoeren van babies is er verder nog een Chariot Baby Hangmat verkrijgbaar.

Met een Chariot fietskar kun je één of twee kinderen vervoeren. Populaire modellen in Nederland zijn de Chariot Cheetah, de Chariot Cougar, de Chariot Corsaire, de extra ruime Chariot Captain XL en de Chariot CX1.

-->