Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Puch transportfietsen

Puch transportfietsen

Het Oostenrijkse fietsenmerk Puch heeft een aantal leuke transportfietsen in het assortiment. Hier kijken we naar de beste uitvoeringen van de verschillende modellen.

Puch Storm Plus

De Puch Storm, de Punch Crush en Punch Surfer modellen zijn allemaal transportfietsen met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Punch Storm
Voor wie op zoek is naar een eenvoudige stevige transportfiets is de Puch Storm een fiets om in de gaten te houden. Het is een echte retro transportfiets om te zien, met een roetzwart frame en witte banden.

De Puch Storm is een echte 'no-nonsense'transportfiets. Hij is ongeveerd, heeft geen versnellingen en een terugtraprem.

Puch Storm Plus
De Puch Storm Plus beschikt wel over versnellingen. Drie om precies te zijn. Verder is deze fiets grotendeels gelijk aan de gewone Puch Storm transportfiets.

Puch Crunch
De Puch Crunch transportfiets is minder klassiek dan de Storm. Hij heeft een wat moderner uiterlijk en standaard 3 Shimano Nexus versnellingen.

 
Bovendien is de Crunch Snow transportfiets voorzien van Shimano rollerbrakes. De Puch Crunch is er in verschillende uitvoeringen zoals de witte Crunch Snow en de elegant uitgevoerde Puch Crunch Elle.

Punch Surfer Plus
De Punch Surfer is een trendy transportfiets met een modern jong uiterlijk. Deze transportfiets beschikt over een echt beach cruiser frame dat is gemaakt van staal.


De Punch Surfer is een opvallende mix van modern en klassiek. Het klassieke komt tot uiting in de stevige voordrager voor een mand of kist en in het gebogen stuur dat je eerder op een oma-fiets zou verwachten. Dit comfortabele stuur misstaat de Puch Surfer zeker niet!

Maar wat kosten deze Puch transportfietsen?
-->