Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beste fietskarren kopen

Beste fietskarren kopen

Een fietskar is een aanhanger die je achter je fiets kunt hangen om kinderen, bagage om huisdieren te vervoeren. De fietskarren voor kinderen zijn momenteel zeer populair.


Wij kijken hier naar de mogelijkheden van fietskarren voor het vervoer van kinderen en de beste merken en leveranciers.

Op zoek naar een goede fietskar voor weinig geld?
Kijk hier voor de beste en goedkoopste winkels.

Croozer, Burley en Chariot

Merken als Croozer, Chariot en Burley leveren heel mooie fietskarren voor kinderen. Wat erg handig is is dat veel van deze fietskarren ook als kinderwagen te gebruiken zijn. Daarvoor kun je het beste nog wel optionele voorwieltjes bijkopen, anders heb je een kinderwagen met alleen achterwielen wat niet zo plezierig loopt, vooral niet als je de fietskar vaak als kinderwagen gebruikt.

De moderne fietskarren zijn niet alleen multifunctioneel, maar ook licht en ze zien er flitsend uit. De fabrikant Chariot heeft zijn naam goed gekozen. Deze fietskarren zien er inderdaad als strijdkarretjes uit. Met pappa of mamma als paard er voor.


Voor de kinderen zijn de fietskarren comfortabel. Ze zitten er veel beter in dan in een voorzitje of achterzitje. Ze zijn dusdanig ruim dat opvallend veel fietskarren geschikt zijn voor het vervoeren van twee kinderen. En dan kan er vaak ook nog de nodige bagage en boodschappen mee.

Kijk hier boven in het overzicht van beste winkels om een fietskar te kopen naar alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: Fietskarren tips


Onderwerpen:
Informatie en tips voor bij het kiezen van de voor jou beste fietskar. Met goede fietskarren en de beste winkels om een fietskar goedkoop online te kopen.
-->