Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Beste fietsen

Beste fietsenOp de FIETSEN Blog besteden we heel veel aandacht aan goede fietsen. De beste fietsen van bekende en minder bekende merken. Maar welk van al die fietsen zijn nu de beste?

De duurste fietsen zijn lang niet altijd de beste fietsen, en de beste koop hoeft lang niet altijd een fiets van een A-merk te zijn.

Uitslagen van fietsen tests

Gelukkig worden er heel regelmatig fietsen getest. Door de ANWB, door de Fietsersbond, door de Telegraaf en AD, door de Consumentenbond en door andere consumentenorganisaties, kranten, vakbladen en specialisten. Een overzicht van de meest recente van deze fiets tests is te vinden op de website TestResults.nl bij de uitslagen van de tests van fietsen.

Ook voor een test van fiets accessoires

Bij deze testuitslagen vind je de beste fietsen op ieder gebied. Bijvoorbeeld stadsfietsen, schoolfietsen, mountainbikes, transportfietsen enz. Maar ook de resultaten van tests van bijvoorbeeld fietsendragers, fietshelmen, fietszitjes, fietskleding en nog veel meer dat met fietsen te maken heeft.
Testen van fietsaccessoires

Kijk op TestResults.nl voor test uitslagen van alle soorten producten waaronder fietsen en fietsaccessoires.

Beste fietsmerken

Nederland heeft de luxe van veel goede fietsmerken. De fietsen van merken als Gazelle, Sparta en Batavus behoren tot de beste fietsmerken ter wereld. In Nederland rijden we ook voornamelijk op Hollandse fietsen. Het Taiwanese Giant is één van de weinige buitenlandse fietsmerken die in Nederland een redelijk marktaandeel heeft, maar dan heb je het ook over het grootste fietsmerk ter wereld.
Kijk hier voor de beste fietsmerken

In dit overzicht met beste fietsmerken vind je niet alleen informatie over deze beste fietsmerken en hun beste fietsen, maar ook aanbiedingen van al deze beste fietsen bij de beste online fietsenwinkels van Nederland.
-->