Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Basic omafiets, een echt klassieke opoefiets

Basic omafiets, een echt klassieke opoefiets

Één van de best verkochte fietsen op internet is de Basic Omafiets die MatraBike aanbiedt. Het is een echt klassieke omafiets, maar dan wel één die in tal van hippe kleuren aangeboden wordt.


De prijs van deze Basic opoefiets ligt heel laag en maakt deze echte omafiets heel interessant.

Verwar de Omafiets Basic van MatraBike niet met die van Gazelle. Beide zijn degelijke klassiek ogende omafietsen en beide zijn een verkoopsucces. Beide Basic omafietsen hebben veel overeenkomsten. Het grootste verschil zit hem in de prijs. De versie van MatraBike is veel goedkoper dan de A-merk fiets van Gazelle.

De MatraBike Basic Omafiets is een echte klassieke oma-fiets. Het is een traditioneel zwarte opoefiets met terugtraprem en zonder vering. Versnellingen zijn niet te vinden op deze echte omafiets, evenals overbodige luxe. Wel beschikt de Basic omafiets over een stevige bagagedrager, jasbeschermers en een gesloten kettingkast.

Wil je toch geen zwarte omafiets? geen probleem, de MatraBike Basic omafiets is leverbaar in tal van andere kleuren zoals geel, goud, rood, blauw, wit, roze en zilver.

Wie een voordelige omafiets zonder fratsen zoekt heeft een prima fiets aan de Basic Omafiets van MatraBike. Voor minder dan 160 euro is hij al te koop.

Zie ook: Meer omafietsen
-->