Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » VanMoof designfietsen (Van Moof)

VanMoof designfietsen (Van Moof)

VanMoof (ook wel foutief Van Moof genoemd) is een Amsterdams fietsenmerk dat heel opmerkelijke stadsfietsen uitbrengt. Vooral de VanMoof No 3 is een echte blikvanger in de stad.


Het buizenframe ziet er spectaculair uit. Vooral in combinatie met de brede banden.

En deze Amsterdamse stadsfiets ziet er niet alleen waanzinnige cool uit. Hij is ook stevig en hypermodern. En dat laatste stopt niet bij het futuristische uiterlijk maar geldt ook voor de LED-verlichting die wordt opgeladen via zonne-energie of via de usb-kabel van een mobiele telefoon!

Goedkoop een VanMoof fiets kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen Van Moof refurbished fietsen. Daar koop je met heel hoge korting en een jaar garantie een VanMoof goedkoop.

We hebben momenteel geen andere aanbevolen aanbieders van VanMoof fietsen aangezien Van Moof juli 2023 failliet is verklaard.
Kijk hier voor andere design fietsen.


VanMoof No 3
De VanMoof No 3 is superstrak door het volledig ontbreken van kabels. Deze fiets beschikt dan ook over een terugtraprem, want het design gaat boven alles. Dat betekent niet dat er niet scherp naar de kwaliteit is gekeken. Integendeel alle onderdelen zijn van topmerken als Shimano.

VanMoof No 5
Bij de No 5 valt meteen de extra buis op. Deze buis zit er niet alleen voor de stevigheid maar verbergt een kettingslot. Ook bij de VanMoof No 5 zijn er geen draden te zien. Evenals bij de No 3 wordt er daarom gebruik gemaakt van oplaadbare LED verlichting.

VanMoof No 6
De VanMoof No 6 designfiets is bedoeld voor vrouwen. Dat betekent niet dat dit geen stoere fiets is. Integendeel! Wel is hij kleurig en is het buizenframe zodanig aangepast dat de fiets probleemloos met een rok of jurk kan worden bereden. Hierdoor verliest de VanMoof echter wel zijn strakke eigen uitstraling.

VanMoof damesfiets

VanMoof Over The Top
Van iedere Van Moof is ook een Over The Top model beschikbaar. Qua uiterlijk is deze niet meer over the top dan de standaard versies, maar de Over The Top modellen van VanMoof beschikken over drie Shimano versnellingen.


-->